Kvävgas

Kompletta lösningar för tryckluft •

AIRnet

Söker ni en enkel och smidig lösning för rörsystem som ger er en högklassig drift för tryckluft eller inerta gastillämpningar? Då kan ni med fördel vända er till oss. Vi tillhandahåller AIRnet som är ett tillförlitligt system för flöden med bland annat kvävgas eller vakuum. Rörledningarna är mycket kostnadseffektiva då de ger er en miljö som är fri från läckage. Systemet kan anpassas efter era förutsättningar och det används av kunder inom en mängd olika industrier.

En driftsäker lösning för flöden av kvävgas

AIRnet består av rostfria aluminiumrör som försetts med läckagefria anslutningsanordningar. Designen säkerställer att läckage på grund av friktion reduceras till ett strikt minimum. Systemet kan anpassas i enlighet med era behov och vårt utbud låter er beställa rör i en tjocklek som passar er produktion. Samtliga lösningar från tillverkaren är försedda med en generös garanti. Vi har installerat den här typen av system hos en mängd nöjda kunder och vi delar gärna med oss av våra referenser. Våra medarbetare kan även bistå med service och underhåll av ert rörsystem eller era övriga lösningar för tryckluft.

Fördelar med att använda AIRnet rörsystem

Vi är specialister på lösningar för tryckluft och inerta gaser, och vårt företag samarbetar med tillverkare av kvalitativa produkter. Fördelarna med de rörsystem som vi tillhandahåller är flera:

 • Det är 7 gånger lättare än andra system
 • Systemet ger ett optimalt flöde med minimalt läckage
 • Kvalitativa material garanterar en hög driftsäkerhet

Vi tillhandahåller AIRnet rörsystem till ett bra pris

Vi är stolta över att kunna kombinera kvalitet med konkurrenskraftiga kostnader. Vårt företag tillhandahåller AIRnet rörsystem åt kunder inom vitt skilda branscher och vi kan ta fram ett rörsystem som passar era behov. Kontakta oss via mejl, telefon eller de kontaktformulär som finns här på hemsidan så tar vi fram en offert. Till oss kan ni även vända er när ni är i behov av en gasgenerator eller andra lösningar för kvävgas eller tryckluft. Vi ser framemot att höra från er och berätta mer om vårt omfattande utbud!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När ni söker en ledande leverantör av lösningar för inerta gaser samt produkter för tryckluft.

  Adress:
  Navestadsgatan 33
  603 66 Norrköping

  Telefon:
  010-551 74 06

  E-post:
  offert@kvavgas.nu

  Orgnr:
  556193-6260

OM OSS

När ni söker en ledande leverantör av lösningar för inerta gaser samt produkter för tryckluft.

Kvävgas.nu kommer hantera er förfrågan för statistikändamål. Fyhr:s Tryckluft-Service AB kommer hantera era kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Navestadsgatan 33
603 66 Norrköping

010-551 74 06

offert@kvavgas.nu

Orgnr:
556193-6260