Kvävgas

Kompletta lösningar för tryckluft •

Om oss

Ett anrikt tryckluftsföretag

Fyhr:s Tryckluft-Service AB är ett Norrköpingsbaserat företag som har varit verksamt sedan 1953. På den tiden var vi ett litet enmansföretag som var inhyst i en källarlokal mitt i stan och den största delen av tiden ägnades åt att reparera kompressorer. Men på grund av ändrade förutsättningar för industrin har verksamheten delvis ändrat inriktning sedan dess. Vi har successivt vuxit sedan starten och idag är vi många anställda. Nu hittar du oss i stora moderna lokaler i utkanten av Norrköping.

Ett brett sortiment av utrustning att köpa eller hyra

Fyhr:s Tryckluft-Service AB har under lång tid varit inriktade på kompressorer och annan utrustning för hantering av gaser. Något som exempelvis vuxit kraftigt under senare år är behovet av utrustning för vakuumteknik. När det gäller vakuumutrustning hittar du ett stort sortiment hos oss. Men det är inte nödvändigt att du köper all utrustning du behöver. Ofta handlar inköp om stora investeringar och eftersom vi vill underlätta för dig som kund, går det lika bra att du hyr utrustningen så länge du har behov av den.

Fokus på god service när det gäller installationer och reparationer

För installation och reparation av utrustning kan du med förtroende vända dig till oss. Vårt fokus ligger på att du som kund ska bli nöjd med den service du får vid kontakt med oss. Vi är lätta att nå i våra lokaler nära E22 men vi kommer lika gärna ut till dig med våra servicebilar.

Vi är specialinriktade på produkter för gashantering. Vårt företag utför installationer och reparationer och har ett brett sortiment av utrustning.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När ni söker en ledande leverantör av lösningar för inerta gaser samt produkter för tryckluft.

  Adress:
  Navestadsgatan 33
  603 66 Norrköping

  Telefon:
  010-551 74 06

  E-post:
  offert@kvavgas.nu

  Orgnr:
  556193-6260

OM OSS

När ni söker en ledande leverantör av lösningar för inerta gaser samt produkter för tryckluft.

Kvävgas.nu kommer hantera er förfrågan för statistikändamål. Fyhr:s Tryckluft-Service AB kommer hantera era kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Navestadsgatan 33
603 66 Norrköping

010-551 74 06

offert@kvavgas.nu

Orgnr:
556193-6260